Näpsä-laitureiden maailma

Laiturikoulu osa 2

Lauantai 22.2.2020 klo 12:56


Näpsä-laiturit Laiturikoulu osa 2

LAITURIN PAIKKA

Laiturin koko määräytyy käyttötarpeesi mukaan. Mieti mihin kaikkeen tulet laituriasi käyttämään.

Pikku-Näpsä, Pikku-Hiisi ja Hiisi soveltuvat sinulle , joka et tarvitse laituria muuhun kuin uiman menoon tai veden kantoon järvestä. Nämä ovat silloin hyvät ja edulliset valinnat. Kun haluat myös oleskella laiturilla, kalustaa sitä ja kiinnittää soutuveneen siihen, tarvitset jo isomman ja kantavamman laiturin. Näpsä, Näpsä-6T ja Näpsä-8 ovat jo sellaisia joihin voit laittaa uimaportaat ja penkit. Nyt voit nauttia kauniista kesäpäivistä laiturilla. Näissä on tilaa ja kantavuutta mukavasti. Jos rantasi on matalaa valitse Näpsä-10T tai Näpsä-12. Näillä pääset pidemmälle rannasta.    Näpsä-12 laiturissa on jo kokoa ja vakautta veneen kiinnitykseen ja isommankin porukan oleskeluun.

Marina-sarjan laiturit – kuin terassi veden päällä

Jos haluat laiturisi olevan paikka, jossa voitte viettää yhdessä aikaa, juoda päiväkahvit ja vilvoitella iltasaunan jälkeen penkeillä istuen, niin tarpeitasi vastaava laituri löytyy Marina-sarjastamme. Viimeistele loppukesän tunnelma kauniilla laiturivaloilla!

Marina-sarjan laiturit ovat asiakkaidemme suosikkeja, koska niiden järeä runko mahdollistaa laiturin monipuolisen käytön. Laiturit sopivat tukevuutensa ansiosta niin mökkirannoille kuin julkiseen käyttöön esim. pienvenesatamiin tai uimarannalle.

Marina-malliston suunnittelussa olemme huomioineet yleisen käytön asettamat suuret vaatimukset. Laiturit ovat erittäin vakaita ja kestävät kovaa käyttöä, minkä takia laituri on kuin terassi veden päällä.

 Kookkaat PEH-putkiponttonit tarjoavat betoniponttonia paremman vakauden

 Pitkät, kookkaat ja äärimmäisen kestävät PEH-putkiponttonit laiturin reunoilla takaavat suuren ja vakaan kantavuuden. PEH-muovi on erittäin kestävää muovia, joka on iskun-, jään-, liuottimien- ja auringon valon kestävää. Lisäksi niiden kantavuus, vakaus ja käyttöikä on pidempi kuin betoniponttonien, koska PEH-muovi ei ime itseensä vettä, jolloin materiaali pysyy muuttumattomana vuosikymmenet. Siitä ei myöskään liukene haitta-aineita veteen. Ponttonien seinämän vahvuus on 10 mm tai 13 mm.

 Elementeistä koostuva runko poistaa murtorasituksen ja tekee laiturista pitkäikäisen

 Marina-sarjan laiturit koostuvat erikokoisista elementeistä, jotka liittyvät toisiinsa liikkuvin nivelin. Näin pitkienkin laiturien murtorasitus poistuu. Laiturit ovat erittäin tukevarakenteisia ja pitkät ponttonit kiinnittyvät pulteilla suoraan laiturin runkoon vahvistaen rakennetta.

Työn laatuun ja ulkonäköön kiinnitämme erityistä huomiota, koska tyylikäs ja vankka laituri luo rantaan ryhdin. Siksi jokainen elementti on viimeistelty, jotta laituri on näyttävä.

Laiturin käyttöikä on helposti 20-30 vuotta.

 Huoltovapaa – Marina-laitureita ei tarvitse nostaa talveksi pois vedestä

 Normaaliolosuhteissa voit jättää Näpsä-Marina -laiturit paikoilleen ympärivuotisesti. On myös kohteita, joissa laituri on otettava talveksi rannalle. Marinan ylösnosto on helppoa, sillä elementit voi vetää sellaisenaan rannalle.

Puuna käytämme voimassaolevien määräysten mukaista suomalaista kestopuuta. Voit halutessasi puuöljytä laiturin vuosittain maksimoidaksesi sen käyttöiän, mutta laiturin käyttöikä on yli 20 vuotta ilman öljyämistäkin.

 Tilaa laituri suoraan rantaasi asennettuna - saat pitkän 2-3 vuoden takuun!

Toimitamme Näpsä-Marina-laiturit aina valmiina kokonaisuuksina. Sivuillamme ilmoitettuun hintaan sisältyy kaikki tarvittava: laiturielementit, kulkusilta, ponttonit ja liitoshelat. Toimitamme myös tarpeelliset ankkurointitarvikkeet tapauskohtaisesti. Laiturin asennus on nopeaa ja helppoa (15-60 min), koska elementit tulee vain kiinnittää toisiinsa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini