Historia

Näin kaikki alkoi

Tästä kaikki alkoi

Olen syntynyt 60-luvun alussa ja asunut lapsuuteni vesistön rannassa. Laiturin laitto oli joka keväinen operaatio, sillä talven jäät runtelivat aina laiturin. Muistan kuinka teimme isän kanssa jos jonkin laisia rakennelmia. Laituri oli välttämätön uimaan pääsyn kannalta, sillä ranta oli pehmeää mutaa.

Ollessani parikymppinen aloin miettiä, että kyllä tämän varmaan voisi tehdä helpommin ja paremmin. Tästä alkoi suunnittelu ja kehittely laiturista, joka olisi kestävä, vakaa, aina samalla korkeudella vedenpinnasta, helppokäyttöinen ja kestäisi talven. Paljon vaatimuksia. Tein erikokoisia elementtejä ja valmistin ponttonit itse rumpuputkesta liimaamalla niiden päihin laipiot. Monen kokeilun ja muunnoksen jälkeen löysin elementeille sellaisen koon, että laituri olisi vakaa ja ponttonit sijoittuvat oikein. Tästä se lähti.

Tässä ollaan nyt

Ensimmäiset laiturit valmistuivat myyntiin kesällä 1988, silloisella Flink-tuote tuotenimellä. Vuosien saatossa olemme tehneet jatkuvaa tuotekehittelyä ja parantaneet aina jotain omien havaintojen ja asiakaspalautteiden pohjalta.

Vuonna 1999 tuotteemme saivat nimen Näpsä-laiturit. Nyt meillä on tarjota laituri ja laituritarvikkeet lähes joka tarkoitukseen pienistä saunalaitureista pienvenesatamiin ja uimaloista ponttonisiltoihin.Mottomme koko aikana on ollut: "Me olemme asiakkaita varten!"

Tämä tarkoittaa, että pyrimme palvelemaan aina muita paremmin

- toimitamme sen mitä olemme luvanneet
- toimitusaikataulut pitävät
- laatu ja viimeistely ovat hyviä
- otamme mielellämme vastaan palautetta


Kimmo Flink, toimitusjohtaja Näpsä-laiturit Oy