Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näpsä-Rullava

kuvaa klikkaamalla se suurenee

Viime kesän todellinen hitti-laituri. Asensimme Huvila&Huussi ohjelmassa neljään eri kohteeseen Näpsä-Rullava laiturin. Näpsä-Rullava tekee laiturin noston laskun todella helpoksi. Tätä on kaivattu.

Rullava toimii joka suhteessa. Se on kevyt liikutella, vakaa laituri, kestävä ja hyvän näköinen.

Näpsä-Rullava on uusi näpsäkkä laituri. Se on tehty helpoksi sekä laskea vesille että vetää ylös. Nyt voi laiturin helposti nostaa ylös vaikka joka joka mökkireissun jälkeen.Näpsä-Rullava on varustettu reunoiltaan kestävällä putkiponttonilla sekä herkästi pyörivillä rulla-ponttoneilla.

Perus Rullava-laiturissa kelluvassa laituriosassa on kaksi putkiponttonia ja kaksi rullaavaa ponttonia. Kulkusilta on 125 cm leveä ja 4 metriä pitkä. Kulkusillassa on yksi rullaava ponttoni.

Katso videolta kuinka helppoa Rullavan liikuttelu on.

Rullavan hinta 3200 euroa.

Rullava laituria voidaan tehdä myös pitempänä. Lisätään kelluvia elementtejä peräkkäin ja saadaan halutun pituinen laituri. Tiedustele!


Rullava pitkällä kulkusillalla

Rullava T-mallisena

Rullava pitkänä

Rullavan runko

Ota meihin yhteyttä. Kerromme Sinulle parhaan laituriratkaisun rantaasi. Saat meiltä ilmaisen laituripaikkakatselmuksen, selkeän tarjouksen laiturista ja tarvikkeista sekä asennuksesta. Asennustyöstä saat vielä kotitalousvähennyksen. Sinä päätät mitä haluat ja me toteutamme sen. Tästä pääset pyytämään tarjousta tai lisätietoa