Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NäpsäMarina-sarjan laiturit - vakaat ja järeät laiturit

Näpsä-Marina on järeä laiturisarja niin mökkirannoille kuin julkiseen käyttöön, esim. pienvenesatamiin, uimaloihin, uimarannalle ja kaikkialle, jossa laiturilta vaaditaan paljon. Näpsä-Marina-malliston suunnittelussa on huomioitu yleisen käytön asettamat suuret vaatimukset. Laiturit ovat erittäin vakaita ja kestävät kovaa käyttöä.

Näpsä-Marina-mallisto on käyttöominaisuuksiltaan ja kestävyydeltään todellinen vaihtoehto raskaille betoniponttonilaitureille. Niiden kantavuus ja vakaus on parempaa kuin betoniponttoneilla ja käyttöikä paljon pidempi. Ne eivät ime itseensä vettä.

Ponttonit

Näpsä-Marina laitureissa käytetään kookkaita, vahvoja ja pitkiä PEH-putkiponttoneja. Ne ovat täysin saumattomia (ei murtuvia, vuotavia saumoja). Ne eivät vety, vaan pysyvät muuttumattomina vuosikymmeniä.
PEH-muovi on erittäin kestävää. Se on iskun-, jään-, liuottimien- ja auringon valon kestävää. Ponttonien seinämän vahvuus on 10mm.

Laiturit

Näpsä-Marina-sarjan laiturit koostuvat erikokoisista elementeistä, jotka liittyvät toisiinsa liikkuvin nivelin. Silloin pitkissäkin laitureissa poistuu murtorasitus. Laiturit ovat erittäin tukevarakenteisia ja ponttonit kiinnittyvät pulteilla suoraan laiturin runkoon vahvistaen rakennetta.

Pitkät ja kookkaat ponttonit laiturin reunoilla takaavat suuren ja vakaan kantavuuden. Puuna käytämme voimassaolevien määräysten mukaista kestopuuta. Työn laatuun ja ulkonäköön kiinnitämme erityistä huomiota. Jokainen elementti on viimeistelty, jotta laituri on myös näyttävä.

Näpsä-Marina-laiturit toimitetaan aina valmiina kokonaisuuksina sisältäen laiturielementit, ponttonit ja liitoshelat. Toimitamme myös tarpeelliset ankkurointitarvikkeet tapauskohtaisesti. Laiturin asennus on nopeaa ja helppoa. Normaaliolosuhteissa Näpsä-Marina laiturit voi jättää paikoilleen ympärivuotisesti. On myös kohteita, joissa laituri on otettava talveksi rannalle. Marinan ylösnosto on helppoa, sillä elementit voi vetää sellaisenaan rannalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivasta laiturista!