Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NäpsäMökki-sarjan laiturit - peruslaiturit mökille

NäpsäMökki-sarjan laiturit ovat peruslaitureita jokaiseen rantaan. Laiturit ovat valmistettu vahvasta kestopuusta. Kansi (120 x 28 mm) on höylätty ja uritettu sekä runko (50 x 100 mm) on kestopuuta. Ponttonit ovat vahvoja rotaatiovalettuja laatikkoponttoneja HD-polyeteenistä valmistettuja. Ne ovat pakkasen, auringon valon, iskun ja jään kestäviä. Ponttonit kiinnittyvät vahvasti pulteilla runkoon. Metalliosat ovat kotimaista kuumasinkittyä terästä.
Laiturit muodostuvat kelluvista elementeistä, joiden koko on 2 x 3 metriä sekä kulkusillasta, joka on kooltaan 1,25 x 3 metriä.

Tänä vuonna tulee 30-vuotta täyteen, kun ensimmäiset laiturimme valmistuivat. Tuotekehityksen ja asiakaspalautteen perusteella parhaimmat mallit ovat jääneet tuotantoon. Uskallamme väittää, että laitureissamme on hinta laatusuhde kohdallaan.

NäpsäMökkisarjan laiturit ovat tehtaalla täysin valmiiksi kasattuja elementtejä, jotka sisältävät laiturin kansilevyn ja rungon, ponttonit ja liitoshelat. Käyttäjä vain yhdistää elementit toisiinsa vedessä ja ankkuroi laiturin paikoilleen. Ankkurointi, penkit ja portaat eivät kuulu perustoimitukseen, vaan ne on tilattava erikseen.

Tutustu oheisista linkeistä eri vaihtoehtoihin:

Video Rullavasta