Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näpsä-Rullava

Tämän kesän todellinen hitti-laituri. Asensimme Huvila&Huussi ohjelmassa neljään eri kohteeseen Näpsä-Rullava laiturin. Näpsä-Rullava tekee laiturin noston laskun todella helpoksi. Tätä on kaivattu.

Rullava toimii joka suhteessa. Se on kevyt liikutella, vakaa laituri, kestävä ja hyvän näköinen.

Näpsä-Rullava on uusi näpsäkkä laituri. Se on tehty helpoksi sekä laskea vesille että vetää ylös. Nyt voi laiturin helposti nostaa ylös vaikka joka joka mökkireissun jälkeen.Näpsä-Rullava on varustettu reunoiltaan kestävällä putkiponttonilla sekä herkästi pyörivillä rulla-ponttoneilla.

Perus Rullava-laiturissa kelluvassa laituriosassa on kaksi putkiponttonia ja kaksi rullaava ponttonia. Kulkusilta on 125cm leveä ja 4 metriä pitkä. Kulkusillassa on yksi rullava-ponttonui.


Katso videolta kuinka helppoa Rullavan liikuttelu on.
Ota meihin yhteyttä. Kerromme Sinulle parhaan laituriratkaisun rantaasi. Saat meiltä ilmaisen laituripaikkakatselmuksen, selkeän tarjouksen laiturista ja tarvikkeista sekä asennuksesta. Asennustyöstä saat vielä kotitalousvähennyksen. Sinä päätät mitä haluat ja me toteutamme sen.   Tästä pääset pyytämään tarjousta tai lisätietoa.