Toimitusehdot

NÄPSÄ-laitureiden yleiset toimitusehdot

Hinnat
Hinnat ovat arvonlisäverollisia myyntihintoja vapaasti tehtaallamme Perniössä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tarjoushinnat
Tarjous on voimassa tarjouksessa ilmoitetun ajan. Mikäli tarjousaikaa ei ole mainittu, se on voimassa 30 vuorokautta tarjouksen esittämisestä.

Toimitusehdot
Rahti- ja toimituskulut veloitetaan asiakkaalta tuote ja paikkakuntakohtaisesti. Alle 15 kg tuotteet toimitetaan yleensä postin tai Matkahuollon välityksellä.
Isommat tuotteet toimitetaan Kaukokiito-rahtina lähimmälle rahti asemalle. Tuotteet on myös mahdollista saada toimitettua annettuun osoitteeseen mikäli sinne kuorma-autolla pääsee. Asiakas on velvoitettu osoittamaan kuljettajalle asianmukaisen paikan tuotteen purkuun. Asiakas vastaa olosuhteista purkupaikalla ja sille johtavalla väylällä. Mikäli kuljetusliikkeen kuljettaja ei näe turvalliseksi ajaa käytettävissä olevalla kalustolla purkupaikalle on asiakas velvoitettu järjestämään toinen purkupaikka tuotteelle. Kuljetuksen toimitusosoitteeseen saa joko käsin purkuna tai nosturi purkuna. Ilmoitettava tilauste tehdessä kumman haluaa. Käsin purkuun on varattava 3-4 aikuista ihmistä, sillä laiturielementit ovat melko kookkaita. Käsinpurku toimitus tulee normaalilla rahtimaksulla. Nosturipurkuun lisätään aina nosturilisä. Tuotteet voi myös noutaa suoraan tehtaaltamme.Omistusoikeus
Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy ostajalle kun koko kauppasumma mahdollisine korkoineen on kokonaan maksettu.

Toimitusaika
Hinnastossa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa, otamme aina tilauksesi jälkeen yhteyttäja sovitaan toimitusaikataulu ja toimitustapa. Erikoistuotteille sopimuksen mukaan.

Muistutukset
Toimitettua tavaraa koskevat muistutukset on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Takuu
Toimittamillamme Mökki-sarjan laitureilla ja varusteilla on kahden
vuoden takuu ja Marina-sarjan laitureilla 3 vuoden takuu ja putkiponttoneilla 5 vuotta. Valmistaja sitoutuu korjaamaan tai uusimaan viallisen tuotteen tai osan. Takuu ei korvaa luonnonvoimien laiturille aiheuttamia vaurioita (esim. jäiden, myrskyn ja vedenpinnan vaihtelut) eikä normaalista kulumisesta johtuvia vaurioita.

Takuun piiriin sen sijaan kuuluu mm. seuraavaa:

- komponentista/tuotteesta puuttuu osa

- ponttoni vuotaa (ei mekaanisen rikkoutumisen seurauksena)

- tuote hajoaa tavanomaisessa käytössä (ei mekaanisen rikkoutumisen seurauksena)

Suosittelemme irrottamaan kulkusillan talveksi. Se saattaa vaurioitua lumikuormasta ja jäiden liikkeestä.

Puu on luonnollinen materiaali,jonka ominaisuudet muuttuvat säätilojen mukaan ilman lämpötilan ja kosteuden vaihdellessa. Tämä aiheuttaa puun paisumista ja kutistumista, joka puolestaan tekee puuhun halkeamia. Nämä luonnollisesti esiintyvät halkeamat eivät vaikuta puun kestävyyteen, eivätkä tee itse tuotteesta viallista. Painekyllästetty puu on kyllästetty hyväksytyillä ja ympäristöystävällisellä kyllästysaineella, joka hillitsee myös homeen muodostumista puun pinnalle. Tietyissä olosuhteissa tuoreen puun pinnalle voi silti kerääntyä vaaratonta hometta, joka ei vaikuta puun lujuuteen tai kestävyyteen vaan on ainoastaan kosmeettinen ja ohimenevä haitta. Home häviää kun puu tuulettuu, mutta se voidaan myös pestä pois Atamonin, etikan tai homeenpesuaineen avulla. Painekyllästetty puu ei tarvitse käsittelyjä, mutta sen voi halutessaan käsitellä puuöljyllä tai maalilla, kun puu on kuivunut ja ylimääräinen kyllästyksessä käytetty neste on tihkunut puusta ulos.